Menu

Koronavirus

Koronaviruksen vaikutuksista Liikuntaleireihin
Tarkistettu/Päivitetty 4.4.2021

Vuonna 2020 koronavirusepidemia oli loppukevään ja kesän aikana suvantovaiheessa, ja tilanne oli niin hyvä, että pystyimme pitämään kesän leirimme suunniteltuun aikaan.

Noudatimme järjestelyissä kaikkia viranomaisten antamia ohjeita: leiriryhmämme liikkuivat, ruokailivat ja oleskelivat erillään toisistaan, eikä leireillemme aikaisemmin tyypillisiä suuria monen ryhmän yhteisleikkejä tai muita yhteisohjelmia siis ollut lainkaan. Hygieniasta huolehdimme tehostetusti loppukeväällä kouluista saadun hyvän esimerkin mukaisesti, ja sekä ohjaajat että osallistujat jäivät pienienkin oireiden ilmetessä kiltisti kotiin. Saimmekin lopulta iloksemme todeta, että leirit olivat sujuneet turvallisesti - leireillämme ei tapahtunut yhtäkään korona-altistumista.

Olemme luottavaisia, että kesään mennessä epidemiatilanne jälleen helpottaa, ja pystymme järjestämään leirit edellisvuoden tapaan. Seuraamme tarkasti sekä yleistä uutisointia koronavirustilanteesta että erityisesti aluehallintoviraston asettamia rajoituksia ja suosituksia, toimien niiden mukaisesti.

Tällä hetkellä vaikuttaa todennäköiseltä, että leirit pystytään pitämään ajallaan ja niille voivat osallistua vuonna 2008 tai sitä myöhemmin syntyneet. Mikäli kevään aikana joudumme tekemään muutoksia kesän suunnitelmiimme, lähetämme tiedon kaikille leirille ilmoittautuneille niin nopeasti kuin mahdollista. Pidättehän huolta, että sähköpostiosoitteenne on oikein asiakastiedoissanne, jotta saatte varmasti kaikki lähettämämme tiedotteet.