Leiripaikkamuutos

Hei!

Saimme Espoon kaupungilta tiedon, että valitettavasti Tapiolan koululla joudutaan kesän alussa remontoimaan liikuntasalin kattoa. Tästä johtuen emme voi järjestää leiriämme koulun tiloissa.

Tutkittuamme kaupungin kanssa eri vaihtoehtoja saimme varmistettua korvaavat tilat noin kilometrin päästä Sepon koululta (Sepontie 2, entinen Pohjois-Tapiolan koulu). Sisäliikuntatilat ovat koululla erinomaiset, ja koulun pihalla, metsikössä ja viereisessä puistossa pääsemme harrastamaan kaikkia ulkolajeja, joten leirin ohjelmaan muutoksella ei ole juuri vaikutusta.

Valitettavasti siirto kuitenkin vaikuttaa etenkin itsenäisesti leirille kulkevien lasten matkaan. Jos haluatte muutoksen johdosta muokata varaustanne tai peruuttaa sen, voitte tehdä niin nettisivujemme varausjärjestelmästä: ensi viikon loppuun mennessä (viimeistään 23.5.) tehdyistä peruutuksista emme pidätä mitään peruutuskuluja Tapiolan leiriin liittyen. Jos Sepon koulu sopii teille, tähän viestiin ei tarvitse vastata.

Pahoittelemme muutoksesta teille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa ja mahdollista pettymystä, mikäli ette voi osallistua leirille. Luvassa on paikan vaihdoksesta huolimatta iloinen ja vauhdikas liikuntaleiriviikko!