Menu

Historia

Liikuntaleirejä on järjestetty pääkaupunkiseudulla vuodesta 1999 lähtien, ja vuodesta 2005 lähtien leireillemme on osallistunut joka vuosi reilusti yli 1000 lasta. Parina ensimmäisenä vuonna leirit järjestettiin vain Laaksolahdessa, mutta suuren kysynnän ja erinomaisen palautteen innoittamana leirejä järjestetään nykyisin peräti seitsemässä eri paikassa Espoossa.

Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme Liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä ja luotettava maineemme hauskojen ja turvallisten lasten liikuntaleirien järjestäjänä.

Vuosien varrella leiriohjelmamme on pelattu ja leikitty läpi eri paikoilla ja eri ryhmissä lukemattomia kertoja ja sitä uudistetaan joka vuosi vastaamaan yhä paremmin kunkin leiripaikan ja ikäryhmän ominaisuuksia. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat hienojen puitteiden ja monipuolisen ohjelman ohella koko toimintamme kulmakivi. Alussa ohjaajat olivat pääosin Espoon Tennisseuran omia valmentajia, mutta leiripaikkojen määrän kasvaessa otimme joukkoomme myös monien muiden lajien eksperttejä. Kiinnitämme ohjaajien valinnassa erityistä huomiota kolmeen tekijään: luotettavuuteen, ammattitaitoon ja kokemukseen lasten parissa työskentelystä.

Ensi kesänä leirit ovat varmasti edellisten vuosien tapaan täynnä iloisia kasvoja. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia innokkaita leiriläisiä, jotka haluavat aloittaa kesälomansa perinteisellä Suomen parhailla liikuntaleireillä.

Banner Laaksolahti 2003