Menu

Banner TennisTaivas

Leppävaara

HUOM: Leppävaaran lopullinen leiripaikka varmistuu myöhemmin kevään aikana. Leirit on järjestetty aiemmin mm. urheilupuistossa ja Ruusutorpan koululla.

Tänä vuonna paikka tulee olemaan todennäköisesti jokin muu Etelä-Leppävaaran lähellä olevista sopivista liikuntapaikoista, esim. Perkkaan puolella oleva Omnian iso liikuntatila, uusi Perkkaan koulu tai mahdollisesti viime vuoden leiripaikka eli Kilon puolella oleva, Ruusutorpasta katsottuna heti golfrangen ja pienen metsikön toisella puolella sijaitseva Kilonpuiston koulu.

Alla on toistaiseksi vielä kuvaus viime vuoden 2022 leiripaikasta eli Kilonpuiston koulusta.

HUOM: Järjestämme Leppävaaran alueella leirin myös Lintuvaarassa, leiripaikan sivulle pääset tästä linkistä.

Kesällä 2022 järjestämme leirit ensimmäistä kertaa Kilonpuiston koululla. Tilat ovat leireillemme erittäin sopivat: suuressa liikuntasalissa on yllin kyllin tilaa mille tahansa sisäpelillemme sulkapallosta yukigasseniin. Salin saa tarvittaessa jaettua kahteen osaan, joten pitempikään sade ei häiritse leiriohjelmaamme. Lounaat ja välipalat syömme koulun viihtyisässä ruokalassa.

Ulkoliikuntatilat ovat myös mainiot - suuren pallokentän, koripallokentän, viihtyisän pihan ja vieressä olevan upean nurmikentän ansiosta kaikki mahdolliset ulkopelit onnistuvat. Tilaa on koko leiriporukallemme enemmän kuin tarpeeksi!

Tervetuloa kesän hauskimpaan menoon Kilonpuiston koululle!

Liikuntaleirit.fi

Valitse oma leiriviikkosi:

Liikuntaleiri 5.-9.6.2023
139,00 €
Hyvin tilaa
Liikuntaleiri 12.-16.6.2023
139,00 €
Hyvin tilaa
Liikuntaleirit 5.-9.6.2023 ja 12.-16.6.2023
278,00 €
Hyvin tilaa