Menu

Banner Leppävaara

Leppävaara

HUOM: Leppävaaran urheilupuistossa pidämme leirin ainoastaan 10.-14.6. eli toisella kesälomaviikolla. Järjestämme Leppävaaran alueella myös toisen leirin Lintuvaarassa viikoilla 3.-7.6. ja 10.-14.6., leiripaikan sivulle pääset tästä linkistä.

Toisella leiriviikollamme 10.-14.6. leiri järjestetään jälleen myös Leppävaaran liikuntahallilla. Leppävaaran upea urheilupuisto on paras mahdollinen ympäristö monipuolisille liikuntaleireille. Perille on helppo tulla auton ja fillarin lisäksi myös julkisilla kulkuneuvoilla, juna-asemalle on 15 minuutin kävelymatka ja urheilupuiston vierestä kulkee myös useita busseja.

Urheilupuistosta löytyy mm. paljon erilaisia tekonurmi- ja hiekkakenttiä, joilla onnistuvat kaikki mahdolliset leirien ulkolajit. Sisäliikuntaa ja ruokailua varten on käytössämme hieno Leppävaaran liikuntahalli, jonka valtavan suuren salin voi tarvittaessa jakaa jopa kolmeen osaan. Liikuntatilaa siis riittää koko leiriporukalle myös sateen yllättäessä.

Leppävaarassa perinteitä Liikuntaleireillä riittää, sillä leirejä on Lepuskin vihreillä nurmilla järjestetty jo vuodesta 2003. Tervetuloa kesän hauskimmille leireille Leppävaaran urheilupuistoon!

Valitse oma leiriviikkosi: