Menu

Ohjaajat

Jokaisessa ryhmässä on leireillämme kaksi ohjaajaa, vastuullinen pääohjaaja ja avustava apuohjaaja. Pääohjaajalta edellytämme aina täysi-ikäisyyden lisäksi vankkaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta joko seuratoiminnasta tai vastaavilta liikunnallisilta leireiltä. Myös apuohjaajalle lasten kanssa toimimisen on oltava entuudestaan tuttua. Selvää on, että kaikki ohjaajamme ovat reippaita ja sporttisia esikuvia lapsille!

Leiriemme ohjaajat ovat käyneet läpi yhtenäisen koulutuksen, jossa käsitellään Liikuntaleirien tavoitteet, ohjelma, yhteiset pelisäännöt sekä toimintaohjeet erilaisissa, haastavissakin tilanteissa.

Leirillä on ryhmien ohjaajien lisäksi aina paikalla leirivastaava, joka on vastuussa koko leiripaikasta ja toimii huoltajien pääasiallisena yhteyshenkilönä. He ovat Liikuntaleiriemme konkareita, joilta ei mene sormi suuhun vaikeissakaan tapauksissa, oli kyse sitten sääntöjen noudattamisesta tai mahdollisista haavereista. Leirivastaavamme pitävät huolta, että leiri etenee suunnitelmien mukaan ja ilmapiiri leirillä on positiivinen ja turvallinen.