Menu

Banner Tapiola

Tapiola

HUOM: Tapiolan 3.-7.6. leiripaikka on vaihtunut Tapiolan koululta Sepon koululle. Jälkimmäisen eli 10.-14.6. leirin paikka on edelleen Tapiolan koulu.

Tapiolan 3.-7.6. leirit järjestetään Sepon koululla. Koulusta löytyvät hienot tilat Liikuntaleireille: iso liikuntasali kaikilla herkuilla, valtava pallokenttä sekä ulkokoripallokenttä. Viereisessä puistossa on tarjolla reilusti pehmeää nurmikkoa kaikenlaisille ulkoleikeille ja -peleille.

Tapiolan 10.-14.6. leirit järjestetään Tapiolan koululla, jonka remontoidut puitteet ovat aivan ensiluokkaiset. Koulun isossa liikuntasalissa sujuvat sählyt, sulkapallot, yukigassenit ja muut sporttiset sisälajit. Ruokailemme tietenkin myös koulun tiloissa. Ulkona koulun edessä on suuri tekonurmikenttä, jossa pelaamme muun muassa jalkapalloa ja pesäpalloa. Aivan koulun vierestä aukeaa myös upea Silkkiniityn nurmikko, joka on paras mahdollinen näyttämö mm. uudelle suosikkilajillemme Kinballille sekä frisbeepeleille! Näin verrattomassa ympäristössä onnistuvat myös kaikki muut leiriohjelman hauskat ulkopelit ja -leikit.

Tapiolan vihreillä nurmilla Liikuntaleirejä on järjestetty jo vuodesta 2004. Tervetuloa kesän hauskimpaan menoon Tapiolan leirille!

Liikuntaleirit.fi

Valitse oma leiriviikkosi: