Menu

Banner Laaksolahti

Laaksolahti

HUOM: Varauduttehan olennaiseen muutokseen lasten mukana olevien tavaroiden säilytyksessä: Lapsen kaikki tavarat & reppu kulkevat mukana koko leiripäivän ajan, joten suosittelemme isoa reppua ja erityisesti ulkokengille omaa muovikassia, jossa ne voi laittaa reppuun.

Ensimmäisten Liikuntaleirien leiripaikassa eli Laaksolahdessa on järjestetty leirejä jo vuodesta 1999!

Laaksolahti tarjoaa loistavat puitteet monipuoliseen liikuntaan ja hauskanpitoon. Käytössämme on tennishalli, jonka neljä tenniskenttää ja neljä sulkapallokenttää luovat upeat puitteet sisäliikunnalle: lajivalikoimiin kuuluu mm. tennistä, sulkapalloa, kinballia, yukigassenia ja sählyä.

Ulkopelit taas onnistuvat mainiosti Lähderannan koulun hiekkakentällä, jossa pelaamme mm. jalkapalloa ja pesäpalloa.

Ranta ja laajat ulkoilualueet ovat mitä miellyttävin ympäristö ja antavat hienot mahdollisuudet kymmeniin erilaisiin peleihin ja leikkeihin, kuten esimerkiksi lipunryöstöön.

Alkukesän perinteisten Liikuntaleirien lisäksi Laaksolahdessa on myös juhannusviikolla ohjelmaa:

Juhannusviikolla 15.-18.6. maanantaista torstaihin klo 9-16 luvassa on mailapelileiri, jolla on joka päivä ohjelmassa tunnin verran tennistä ja saman verran sulkapalloa. Näiden lajien lisäksi joka päivä on kaksi muuta vaihtuvaa sporttailuohjelmaa perinteiseen Liikuntaleirien tyyliin. Ryhmien koko on tällä leirillä rajattu 16 lapseen, jotta myös sulkapalloa päästään pelaamaan sujuvasti keskuksen neljällä kentällä. Mailapeliosuuksissa on mukana ryhmän omien ohjaajien lisäksi myös tennis- tai sulkisekspertti.

Tervetuloa Laaksolahteen!

Valitse oma leiriviikkosi:

Liikuntaleiri 1.-5.6.2020
159,00 €
Täynnä
Liikuntaleiri 8.-12.6.2020
149,00 €
18 paikkaa
Mailapelileiri 15.-18.6.2020
149,00 €
17 paikkaa