Menu

Tavoitteet

Tavoitteemme Liikuntaleireillä on tarjota jokaiselle osallistuvalle lapselle positiivisia urheiluun liittyviä kokemuksia ja edistää lasten hyvinvointia. Tavoitteisiin päästäksemme:

- Annamme lapselle mahdollisuuden omalla tasollaan kokeilla mahdollisimman montaa erilaista liikunnallista peliä ja tutustua uusiin lajeihin leikkimielisessä ja turvallisessa ympäristössä.

- Noudatamme leireillä yhteisiä pelisääntöjä, vaalimme innostavaa ryhmähenkeä ja kunnioitamme hyviä käytöstapoja, jotta jokaisella leiriläisellä olisi leiriviikolla viihtyisä ja turvallinen olo.

Asettamiemme tavoitteiden saavuttamisesta vastaavat kokeneet leirivastaavamme, jotka ovat koko leiripäivän ajan tavoitettavissanne puhelimitse tai henkilökohtaisesti leiripaikalla. Ohjaajammekin juttelevat mielellään leirin tapahtumista ennen leiripäivän alkua 9:00 ja taas päivän päätteeksi 16:00 jälkeen.

Uskomme, että leirimme vastaa sekä lasten että vanhempien odotuksiin moninkertaisesti. Mikäli ensimmäinen leiripäivä on kuitenkin mistä tahansa syystä pettymys eikä leirin jatkaminen sen jälkeen enää huvita, palautamme maksetun leirimaksun kokonaan.