Menu

Banner Noykkio

Nöykkiö

HUOM: Leirin kokoontumispaikka on vaihtunut Nöykkiönlaakson koululle, joka sijaitsee aivan lähellä Nöykkiön koulua! Katso tarkka sijainti oheisesta kartasta. Käytämme myös Nöykkiön koulun liikuntasalia päivän aikana, mutta kokoontumiset ja ruokailut tapahtuvat Nöykkiönlaakson koululla.

Suuren suosion saaneet Nöykkiön Liikuntaleirit pidetään kesällä 2020 Nöykkiönlaakson ja Nöykkiön kouluilla.

Kouluilta löytyvät kaikki hauskoilta ja turvallisilta urheiluleireiltä vaadittavat liikuntapaikat. Nöykkiön koulun suuri sisäliikuntasali on upea näyttämö mm. koripallolle, sählylle, sulkapallolle ja tietenkin yukigassenille. Tennistäkin pääsemme treenaamaan salissa tai ulkona siirrettävillä verkoilla. Nöykkiönlaakson koulun tiloissa ruokailemme ja pelaamme vähemmän tilaa vaativat sisälajit ja -leikit.

Ulkolajit onnistuvat hienosti läheisellä valtavalla hiekkakentällä, jossa pelaamme futista, pesäpalloa, ultimatea ja muita joukkuepelejä. Läheinen pieni metsäpalanen on täydellinen lipunryöstöön, ja koulun pihalla olevat pikkukentät sopivat loistavasti kaikenlaisille ulkoleikeille.

Nöykkiön leiri on viime vuosina tullut täyteen todella aikaisin keväällä, joten oma varaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tervetuloa Nöykkiön leirille!

Liikuntaleirit.fi

Valitse oma leiriviikkosi:

Liikuntaleiri 1.-5.6.2020
159,00 €
3 paikkaa
Liikuntaleiri 8.-12.6.2020
149,00 €
15 paikkaa
Liikuntaleirit 1.-5.6.2020 ja 8.-12.6.2020
308,00 €
3 paikkaa