Menu

Ruokailu

Leireillä tarjoamme kaikille noin klo 11-12 lounaan, johon kuuluu lämmin ruoka, erilaisia vihanneksia ja ruokajuomaksi mehua.

Välipalatauko on leirillämme noin klo 14. Tällöin voi syödä joko omia eväitä tai tilata meiltä ilmoittautumisen yhteydessä 20 euron hintaan välipalan, joka sisältää päivittäin erilaista pikkupurtavaa ja hedelmän. Tyypillinen välipala on esimerkiksi pari karjalanpiirakkaa juustolla + omena.

Erityisruokavaliot

Ilmoittautumislomakkeella voitte kertoa meille lapsenne mahdollisesta erityisruokavaliosta. Saadessamme tiedon etukäteen voimme tarjota lounaalla mm. vähälaktoosisen, täysin laktoosittoman, täysin maitoproteiinittoman tai gluteenittoman ruokavalion, tai esimerkiksi sian- tai naudanlihaa sisältämättömän tai muunlaisen kasvisruokavalion.

Välipalalla emme valitettavasti pysty ottamaan kaikkia erityisruokavalioita huomioon, vaan valittavana on erityisruokavalioista ainoastaan täysin laktoositon vaihtoehto ja lihatuotteeton vaihtoehto.

Kaikki lounasruokamme ovat täysin pähkinättömiä, mutta välipalaksi ei ole mahdollista tilata täysin pähkinätöntä vaihtoehtoa. Mikäli lapsenne on allerginen pähkinälle, mutta voi kuitenkin syödä "saattaa sisältää / käsitelty samoilla välineillä" -tuotteita, voitte tilata välipalan, kunhan mainitsette lievästä pähkinäallergiasta ilmoittautumislomakkeen ruokavalio-kentässä. Korvaamme tällöin pähkinää varsinaisena ainesosana sisältävät välipalatuotteet toisilla.

Erityisruokavalioihin liittyviä tarkennuksia varten tai halutessanne lähettää meille liitteitä voitte ottaa ilmoittautumisen jälkeen myös yhteyttä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Leirien alustava lounaslista

MA Spagettilihavuoka
TI Kinkkukiusaus
KE Lihaperunasoselaatikko
TO Lohipasta
PE Lihamakaronilaatikko