Menu

Ohjelma

Leirien ohjelma on suunniteltu jokaiselle ikäryhmälle erikseen sopivaksi. Koska pienemmätkin leiriläisemme kokeilevat samoja lajeja kuin vanhemmat pelurit, olemme suunnitelleet lajeista eri ikäisille sopivia harjoituksia ja pelimuotoja. Viikon leiriohjelmamme korostaa yhdessä tekemistä ja kisailemmekin pääasiallisesti joukkuelajeissa.

Pelaamisen pitää olla kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille hauskaa ja mielekästä - onnistumisen elämykset ovat jokaiselle lapselle tärkeitä! Taitavimmatkin lajien harrastajat saavat vastusta lajeihin viimeistään ohjaajistamme, jotka takuuvarmasti osallistuvat lasten peleihin ja leikkeihin mukaan.

Jaamme osallistujat etukäteen mahdollisimman tasaisiin ikäryhmiin ottaen tarkasti huomioon varausjärjestelmäämme kirjatut kaveritoiveet. Ajoissa eli viimeistään noin viikkoa ennen leirin alkua esitetyt toiveet saamme toteutettua 100% varmuudella, kunhan samaan ryhmään toivottu kaveri osallistuu leirille.

Ikäryhmiä on leiripaikan tiloista ja ilmoittautuneiden määrästä riippuen tyypillisesti kolmesta kuuteen. Alla yhden päivän esimerkkiohjelma kolmelle ikäryhmälle A-C:

klo Ryhmä A (6-7 -v) Ryhmä B (8-9 -v) Ryhmä C (10+ -v)
9:00 Jalkapallo Sähly Tennis
10:15 Sulkapallo Ultimate Koripallo
11:30 Ruokailu Ruokailu Ruokailu
12:15 Rauhallisia leikkejä Ohjattu rentoutuminen Kevyitä pelejä
12:45 Yukigassen Tennis Sulkapallo
14:00 Välipalatauko Välipalatauko Välipalatauko
14:30 Tennis Kinball Lippupallo
15:45 Yhteisohjelma Yhteisohjelma Yhteisohjelma
16:00 Päivä päättyy Päivä päättyy Päivä päättyy