Menu

Ohjeet osallistujille

Tiedot päivitetty 2.6.2023

Päivitämme sivua toukokuun ajan, ja se on lopullisessa muodossaan leiriä edeltävällä viikolla. Olemme lihavoineet olennaisimmat ohjeet ja tiedot, jotka lukemalla leiriviikkoon valmistautuminen onnistuu varmasti!

Yhteydenotot

Ennen leiriviikkonne alkua toivomme kaikki yhteydenotot toimistollemme, mieluiten sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Luemme sähköposteja myös viikonlopun aikana, ja vastaamme kaikkiin viesteihin heti kun asianne on hoidossa. Omaa leiriviikkoanne edeltävän tiistain loppuun asti voitte merkitä asianne myös suoraan varausjärjestelmäämme, jolloin tiedot ehtivät vielä ohjaajien ryhmälistoihin. Keskiviikosta alkaen järjestelmään merkityt tiedot eivät enää välity ohjaajille, joten lähetättehän viime hetken muutokset toimistollemme sähköpostilla.

Kun oma leiriviikkonne on käynnissä, kaikki yhteydenotot tulee tehdä suoraan leiripaikalle. Leiripaikkojen puhelinnumeroihin voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Suorat puhelinnumerot leireille löytyvät tästä linkistä.

Leiriviikkonne jälkeen olettehan taas yhteydessä toimistoomme kaikissa asioissa. Tästä poikkeuksena kuitenkin ensimmäisen viikon leirien löytötavarat, joista kannattaa kysellä toisella leiriviikolla vielä suoraan oman leiripaikan leirivastaavalta.

Ryhmätoiveet ja muut lisätiedot

Emme valitettavasti voi toteuttaa ryhmämuutostoiveita kesken leirin. Siksi on tärkeää, että käytte merkitsemässä hyvissä ajoin järjestelmäämme kaikki kaveritoiveet ja muut ryhmään liittyvät toiveet. Muistattehan myös leiriehdoistamme, että leirille osallistuvat lapset kuvataan ryhmäkuvissa, jotka myöhemmin julkaistaan internetissä sivuillamme. Jos ette halua osallistua ryhmäkuvaan, kertokaa siitä ilmoittautumislomakkeen kohdassa Muuta huomioitavaa. Ryhmätoiveiden, ruokavalioiden ym. tietojen muokkaus onnistuu valitsemalla valikosta "Omat varaukset""Näytä varaus" → leiriviikon kohdalta "Näytä""Muokkaa".

Huomaattehan, että tietosuojasyistä emme voi antaa mitään tietoja muista leirille osallistuvista lapsista ja siksi emme voi vastata kyselyihin mm. siitä, onko ryhmätoive toteutettu vai ei. Kaikki ajoissa järjestelmään merkityt kaveritoiveet toteutetaan 100% varmuudella, kunhan samaan ryhmään toivottu kaveri osallistuu leirille. Jos toteuttaminen ei ristiin menevien toiveiden takia ole mahdollista, olemme asiasta etukäteen yhteydessä. Kaikkien ryhmätoiveiden ja tietomuutosten on oltava merkittynä järjestelmään leiriä edeltävän tiistain loppuun mennessä.

Aikataulut, saapuminen ja lähteminen

Aloitamme leiripäivät joka päivä klo 9:00, ja lounaan tarjoilemme porrastetusti puoliltapäivin. Iltapäivän ohjelmaan kuuluu välipalatauko noin klo 14 ja leiripäivä päättyy tasan klo 16:00. Ilmoittautumisen yhteydessä antamanne tiedon mukaisesti lapset voivat näihin aikoihin lähteä tai heidät voi hakea leiripaikalta. Henkilökuntaa on leiripaikalla 8:00 alkaen aina 16:30 asti.

Jos tuotte lastanne maanantaina leiripaikalle tasan klo 9:00, niin varauduttehan pieniin viivästyksiin, kun jaamme lapset heti saavuttaessa omiin ryhmiinsä. Lapsi voi myös tulla leiripaikalle itsenäisesti, jolloin ohjaajat huolehtivat että hän löytää varmasti oikeaan ryhmään.

Maanantain aikana lapsille opetetaan leirin ulko- ja sisäkokoontumispaikka. Aamuisin klo 8:00-9:00 lapset kokoontuvat jommalle kummalle noista paikoista ohjaajien antamien ohjeiden mukaan. Lähtö kotiin tapahtuu ulkokokoontumispaikalta aina sään salliessa. Sateella lapsen noutaminen ei siis valitettavasti ole yhtä nopeaa, koska henkilökunta noutaa lapsen ensin sisäkokoontumispaikalta ulos. Kun olette ilmoittaneet ketä olette tulossa hakemaan, toivomme teidän odottavan lapsen lähtöä ulkona välttääksemme ruuhkaa sisätiloissa.

Jos haluatte, että lapsi on noudettavissa esim. suoraan parkkipaikalta, niin merkitsettehän järjestelmäämme hänelle lähtötiedoksi "Saa lähteä" ja sovitte hänen kanssaan sopivasta hakupaikasta, jonne voimme hänet lähettää. Muuhun aikaan kuin klo 16:00-16:30 noudettaessa suosittelemme olemaan hieman ennen noutoa yhteydessä leirivastaavaan sopivan hakuajan ja -paikan selville saamiseksi.

Mukaan leirille

  • - täysi juomapullo
  • - vaaleapohjaiset tai jälkiä jättämättömät sisäpelikengät reppuun
  • - ulkoliikuntaan sopivat kengät jalkaan ja säänmukaiset vaatteet päälle
  • - lippalakki aurinkoa vastaan
  • - aurinkorasva, jota varsinkin nuoremmille kannattaa laittaa jo kotona
  • - hedelmiä tai muuta pikkupurtavaa, jos ette tilanneet välipalapakettia meiltä

Voitte tarkistaa itse järjestelmästämme tai sähköpostilla saamastanne pdf-laskusta, oletteko tilanneet välipalapaketin - paketti näkyy omalla rivillään varauksen tietojen yhteydessä 20 euron hintaisena. Lämmin lounas kuuluu perushintaan ja tarjoillaan kaikille osallistujille.

Nimeättehän kaikki lapsenne leirille tuomat tavarat näkyvästi, jotta sekaannuksilta vältytään. Etenkin kenkiin on syytä kirjoittaa sisäpuolelle lapsen nimi tai nimikirjaimet. Sisäpelikengät eivät ole leirillä täysin välttämättömät, mutta ne suojaavat käyttäjäänsä nilkka- ja varvasvammoilta mm. sählyn ja muidenkin lajien tiimellyksessä.

Leiripaikkojen tarkat osoitteet ja Google-kartat löytyvät leiripaikkojen omilta sivuilta alempana olevista linkeistä. Jos leiripaikkaan liittyen on jotakin erityistä huomioitavaa, tieto on kirjoitettu leiripaikan sivulle ylimmäksi värillisellä tekstillä.

Lämpimästi tervetuloa leireillemme!